FÅNGA DITT ÖGONBLICK

NÄRMAST HJÄRTAT FINNS MINNET


 

FOTOGRAFERING: Konservering av minnen

EN DAG PÅ STRANDEN

Minns du den där dagen, den där platsen vid stranden. Vågorna som sakta rullade in och avlöstes av ljudet från sanden som la sig till rätta. Vinden som blåste i gräset, sommarens dofter och det klingande skrattet. Skrattet som gör att du sakta kan sluta ögonen och bara njuta av att idag är en bra dag.

Tillsammans med de människor vi möter skapar vi minnen, känslor och precis där i mötet har vi ögonblicket. Det är det jag älskar, ögonblick.


När jag fotograferar försöker jag hitta den där gnistan som gör ett ögonblick. Genom barnets lek och nyfikenhet får de utforska omgivningen tillsammans med mig, skulle de behövas så har jag några lekar i bakfickan för att skapa en kul stund för ditt barn.

Vill ni föreviga erat bröllop, en fest eller bara en familjemiddag förevigar jag det som händer och hittar ögonbllicken i era möten. Porträtt som är levande och tagna i stunden för att konservera just erat ögonblick. Jag fotograferar det som händer och sker i en dokumentär stil där stämningen, möten och känslor ligger i focus.

 

STANNA UPP INNAN LITEN BLIR STOR


 

NÄR VÄRMEN KOMMER INIFRÅN


 

 

JAG GÖR SÅ ATT BLOMMORNA BLOMMAR


 

"Min mamma blev så rörd att hon började gråta när hon såg bilderna du tagit"

Emelie, Barnfotografering

 

I KÄRLEKENS TECKEN


 

JAG GÅR DIT DU GÅR


 

 

SÅ LÄNGE VI ANDAS


 

 

I VÄNTAN PÅ DIG


 

"Kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle bli så här fint och bra!"

Camila, Brudförberedelser

 

HUR GÅR DET TILL


KONTAKT

Inget kommer att hända förän ni tar kontakt,

 enklast för dig är att fylla i formuläret längre ner sen  återkopplar jag till er.

BOKNING


Efter vår första kontakt skräddarsyr jag ett förslag till er utifrån vårat samtal. Plats, tid, vilken typ av fotografering och

ingående detaljer om hur vi ska fånga just ert ögonblick.

KONSERVERING

Utifån vilket ögonblick ni vill fånga kommer jag att anpassa mitt arbetsättsätt. Står barnen i focus är leken det bästa sättet att fånga härliga minnen. Vid fest, event och lifestyle- fotografering kommer jag att dokumentera de händelser som sker för  att fånga just ert ögonblick.

BEARBETNING

Jag går igenom varje enskild bild och bearbetar dem alla enskilt för få bilden att möta den känsla som vi vill fånga.

LEVERANS

Bilderna är klara och ni ska nu få ta del av vad vi har skapat. Vid samtliga fotograferingar kommer ni kunna ta del av bilderna digitalt.  

NÄR FÅNGAR VI DITT ÖGONBLICK?


Skriv och berätta, utifrån era önskningar skräddar syr jag ett paket som  passar dig och ditt tillfälle. Jag utgår ifrån Örebro. Jag ser inget hinder i att ta mig till annan ort för att fånga erat ögonblick.

 
 
 
 
 
 
 
 

Hem

Fånga ditt ögonblick

Om mig

Kontakt

FÖLJ MIG PÅKONTAKTA MIG


 

Email:info@mljungquist.se

Tel: +46 76-593 74 48

© Copyright. All Rights Reserved.